Digitaal Detoxen met Sevendaytox, de nieuwe trend.

Digitaal Detoxen met Sevendaytox, de nieuwe trend.

Ik ben verslaafd aan mijn telefoon? Nee echt niet! Dat zeggen we natuurlijk allemaal. We zitten gemiddeld 26 keer per dag op onze telefoon en dit kan oplopen tot en met 50 keer per dag voor de leeftijdsgroep van 15-25 jaar. Hier is de trend digitaal detoxen ook uit ontstaan, samen met Sevendaytox!

De studies tonen aan dat een groot deel van de smartphone gebruikers er verslaafd aan zijn. Zelfs als ze een weekend weg gaan met de familie of een super rustige vakantie tegemoet gaan is het lastig om de mobiele telefoon weg te leggen.

Nieuw trend?

De nieuwe trend Digital Detox. In het simpele Nederlands ook wel digitaal detoxen. Iedereen is wel bekend met het detoxen als het gaat om bezig te gaan met je voeding. In de meeste gevallen is dit natuurlijk goed voor je lichaam en gezondheid! Zo ook het digitaal detoxen. Digitaal detoxen is niets meer dan afstand doen van digitale apparaten. Hoe doe je dat op de juiste manier?

Welke tips and trics heb je dan nodig?

Er zijn natuurlijk veel manieren om je digitale detox weg te starten. Manieren als je schermgebruik in de gaten houden of je telefoon aan je ouders geven. Het zijn allemaal ideetjes om verder te komen in je digitale detox weg. De makkelijkste weg is de 3 stappen weg. Stap 1 is je schermtijd onderzoeken. Stap 2 is bijpassende producten zoeken. Tenslotte stap 3, Start gewoon met detoxen dit kan ook met Sevendaytox!

Start nu!

Het is nooit te laat om te beginnen met detoxen. De technologie blijft elke dag groeien. De kans op een verslaving dus ook! Start nu met detoxen en verbeter je levensstijl door minder op je telefoon te zitten. Mensen denken vaak in uitersten, als je van 26 keer per dag naar 20 keer per dag kan gaan verbeter je jezelf al! Elke stap die je neemt is een stap naar verbetering, onthoud dat. Een tip van mij? Digitaal detoxen met Sevendaytox!

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand